Back To Top Button

ТЕТРАТКА – САНТОРО ГОРЏУС (А4 тврди корици)

275 ден

ТЕТРАТКА – САНТОРО ГОРЏУС (А4 тврди корици)

Лиценцирана тетратка од омилениот лик на сите девојчиња – Gorjuss. Премиум колекцја која има огромен избор – дури 9 различи дизајни. Одберете го вашиот омилен уште веднаш.

Листови: 80л-160 стр / 75 gsm бела хартија

Корица:  300 gsm + ув лак и пластификација

*доколку некој дизајн кој сте го нарачале е недеостапен во моментот, како замена испратен ќе биде оној кој е најсличен на него

→Видете ги сите колекции со клик тука