Back To Top Button

BLURAY CD – MEDIA RANGE

БЛУРЕЈ ЦД – MEDIA RANGE

 

БЛУРЕЈ ЦД – MEDIA RANGE – ЦД-иња со огромен капацитет за чување на голем број податоци. Блу Реј цд-ињата се произведени со “high to low” (HTL) методата за супериорен квалитет и читливост и имаат 5 пати поголем капацитет од останатите. Компатабилни со сите ЦД читачи што овозможува пристап до вашите податоци, слики, музика во секое време и на секое место.

Достапно во повеќе пакувања: 1/10, 1/25, 1/50  како и во fullface printable варијанта.

Капацитет: 25 GB | 4 x speed