Back To Top Button

СЕЛОТЕЈП 48мм х 50м – ТРАНСПАРЕНТЕН

60 ден

СЕЛОТЕЈП 48мм х 50м – ТРАНСПАРЕНТЕН

 

СЕЛОТЕЈП 48 мм х 50м – ПРОЅИРЕН – Издржлива и квалитетна селотејп трака за лепење и пакување. Лепи на секоја површина. Идеален за домашна, канцелариска и магацинска употреба.

Шифра: OF175 / 90000086