Back To Top Button

ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР СО КОС ВРВ – OFFISHOP

24 ден

ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР СО КОС ВРВ – ОФФИШОП

 

Перманентен маркер со кос врв, со висок квалитет, водоотпорен. Остава интензивен траг и боја. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба. Наменет за пишување на: хартија, дрво, стакло, текстил, метал, пластика…

Дебелина на траг: 2-4 mm.

Достапен во повеќе различни бои.

Шифра: OF300 / OF301 / OF302