Back To Top Button

СЕЛОТЕЈП ШИРОК 48мм х 50м – ПЛАВ

69 ден

СЕЛОТЕЈП ШИРОК 48мм х 50м – ПЛАВ

 

СЕЛОТЕЈП ШИРОК 48мм х 50м – ПЛАВ – Издржлива и квалитетна селотејп трака за лепење и пакување или обележување. Лепи на секоја површина.

Идеален за домашна, канцелариска и магацинска употреба.

Шифра: 90000142