Back To Top Button

Регистратор со Кутија А4 ШИРОК

Каширан регистратор со Кутија – ШИРОК LUX

 

Регистратор во кутија со метален механизам. Одличен за чување на сите ваши документи. Неопходен во секоја канцеларија.

– Каширан

– А4 формат

– Достапен во повеќе бои

 

→ Проверете ги и останатите регистратори од нашата понуда ←