Back To Top Button

СОЛВЕНТНА ТРАКА 48мм х 50м

СОЛВЕНТНА ТРАКА 48 мм х 50м

 

СОЛВЕНТНА ТРАКА 48 мм х 50м. Издржлива и квалитетна трака за лепење и пакување. Лепи на секоја површина.