Back To Top Button

КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ – 22 X 26.5 X 28 CM

299 ден

КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ – 22 X 26.5 X 28 CM

 

Корпа за отпадоци изработена од квалитетна жица. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи во просторот во вашата канцеларија.

Достапна во 2 бои – црна и сива.

Шифра: 90000069