Back To Top Button

ПОЛИЦА ЗА ДОКУМЕНТИ 4/1

ПОЛИЦА ЗА ДОКУМЕНТИ 4/1

Полица за документи изработена од квалитетна жица. Полици за складирање различни документи на 4 нивоа. Секое ниво има механизам за полесно извлекување на полиците. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи на вашата работна маса.

Достапна во 2 бои – црна и сива.