Back To Top Button

ГИФТ КУТИЈА ЗА ПЕНКАЛО – PELIKAN

100 ден

ГИФТ КУТИЈА ЗА ПЕНКАЛО – PELIKAN.

Брендирана кутија за пенкала за подарок. Во кутијата може да собере едно пенало или налив перо. По потреба може дополнително да се брендира.

Шифра: 09000476