Back To Top Button

ПОДЛОГА ЗА МАУС – MEDIA RANGE

ЕРГОНОМСКА ПОДЛОГА ЗА МАУС -MEDIA RANGE

 

ЕРГОНОМСКА ПОДЛОГА ЗА МАУС -MEDIA RANGE – подлога со потпирач за зглобот исполнета со специјален мек гел идеална за домашна и канцелариска употреба. Горната страна е изработена од квалитетен материјал кој дозволува лесно лизгање на маусот по површината. Долната страна е направена од гумен материјал која не дозволува подлогата да се лизга на бирото.