Back To Top Button

ПАПКА КАРТОНСКА СО 3 КЛАПНИ – ХРОМО ПАПКА

ПАПКА КАРТОНСКА СО 3 КЛАПНИ – ХРОМО ПАПКА

 

Хромо картонска папка со 3 клапни за чување на документи.

А4 формат.

 

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←