Back To Top Button

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – WINNING

ден

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – WINNING

 

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – WINNING наменето за канцелариска, училишна и домашна употреба. Достапно е во повеќе бои.

 

Боја на мстило: сина

 

Шифра: 74000423