Back To Top Button

ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР – PELIKAN

59 ден

ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР – PELIKAN 711

 

Пеликан перманентен водоотпорен маркер со висок квалитет. Остава интензивен траг и боја. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба. Наменет за пишување на: хартија, дрво, стакло, текстил, метал, пластика…

Достапен во повеќе различни бои.

Шифра: 09000485 / 09000488 / 09000459