Back To Top Button

Шредер – Уништувач на Хартија – Х6 CD Style

Шредер – Уништувач на Хартија – Х6 CD Style

 

Екстра квалитетен уништувач за хартија и ЦД-иња (Шредер) од програмата на Геха – Германија