Back To Top Button

ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР – OFFISHOP

24 ден

ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР – ОФФИШОП

 

Перманентен маркер со висок квалитет, водоотпорен. Има заоблен врв. Остава интензивен траг и боја. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба. Наменет за пишување на: хартија, дрво, стакло, текстил, метал, пластика…

Дебелина на траг: 1,5 mm.

Достапен во повеќе различни бои.

Шифра: OF092 / OF093 / OF094 / OF371