Back To Top Button

ФЛИПЧАРТ ТАБЛА

ФЛИПЧАРТ ТАБЛА

 

ФЛИПЧАРТ ТАБЛА – магнетна бела табла со ногарки и алуминиумски рабови. Практична и погодна за секакви презентации, семинари и за во канцеларии и училници. Достапна е во повеќе димензи.

 

→ Проверете ги и останатите табли од нашата понуда ←