Back To Top Button

ПЕРФОРАТОР ЗА 60 ЛИСТА

1,020 ден

ПЕРФОРАТОР ЗА 60 ЛИСТА

Метален перфоратор со граничник за формати за лесна и брза употреба.

– метален
– за 60 листа
– погоден за канцелариска и домашна употрба

Шифра: 90000176