Back To Top Button

ПЕРФОРАТОР ЗА 20 ЛИСТА PROOFFICE

170 ден

ПЕРФОРАТОР ЗА 20 ЛИСТА PROOFFICE

Висококвалитетни метални перфоратори со граничник за формати за лесна и брза употреба.

– метален
– буши до 25 листови
– погоден за канцелариска и домашна употрба

Шифра: PRO005