Back To Top Button

ФОТО ХАРТИЈА – За Инкџет принтер 130g (100л.)

ФОТО ХАРТИЈА – За Инкџет принтер 130g (100л.)

Фото Хартија за колор принтери идеална за принтање на слики, брошури и други документи. Компатабилна со сите модели на инкџет принтери.