Back To Top Button

Pelikan Souverän® – Vibrant Blue (НАЛИВ ПЕРО/ХЕМИСКО ПЕНКАЛО/РОЛЕР)

Pelikan Souverän® – Vibrant Blue (special edition)

(НАЛИВ ПЕРО/ ХЕМИСКО ПЕНКАЛО/РОЛЕР)

 

Souverän® серијата на Пеликан е вистинска класика во светот на ексклузивниот прибор за пишување. Класичниот и елегантен изглед дозволува да го користите во секоја прилика, а претставува и одличен подарок за вистинките љубители на пенкала. Моделот Vibrant Blue M805 е позлатен со 24 каратно злато, а перото е направено од 18 каратно злато. Доаѓа заедно со гаранција и соодветен gift box.

Vibrant Blue M805 моделот е достапен како налив перо, хемиско пенкало и ролер.

Ви ги препорачуваме и Edelstein® мастилата на Пеликан за комплетно доживување на ова налив перо.