Back To Top Button

Pelikan Souverän® – Stone Garden (НАЛИВ ПЕРО/ХЕМИСКО ПЕНКАЛО)

Pelikan Souverän® – Stone Garden (special edition)

(НАЛИВ ПЕРО/ ХЕМИСКО ПЕНКАЛО)

 

Souverän® серијата на Пеликан е вистинска класика во светот на ексклузивниот прибор за пишување. Класичниот и елегантен изглед дозволува да го користите во секоја прилика, а претставува и одличен подарок за вистинките љубители на пенкала. Моделот Stone Garden M800 е позлатен со 24 каратно злато, а перото е направено од 18 каратно злато. Доаѓа заедно со гаранција и соодветен gift box.

Stone Garden 800 моделот е достапен како налив перо и хемиско пенкало.

Ви ги препорачуваме и Edelstein® мастилата на Пеликан за комплетно доживување на ова налив перо.