Back To Top Button

Pelikan Souverän® – Turquoise White (НАЛИВ ПЕРО/ХЕМИСКО ПЕНКАЛО)

Pelikan Souverän® – Turquoise White (special edition)

(НАЛИВ ПЕРО/ ХЕМИСКО ПЕНКАЛО/РОЛЕР)

 

Souverän® серијата на Пеликан е вистинска класика во светот на ексклузивниот прибор за пишување. Класичниот и елегантен изглед дозволува да го користите во секоја прилика, а претставува и одличен подарок за вистинките љубители на пенкала. Моделот Turquoise White 600 е позлатен со 24 каратно злато, а перото е направено од 14 каратно злато. Доаѓа заедно со гаранција и соодветен gift box.

Turquoise White 600 серијата е достапна како налив перо и хемиско пенкало.

Ви ги препорачуваме и Edelstein® мастилата на Пеликан за комплетно доживување на ова налив перо.