Back To Top Button

Калкулатор за Биро CASIO DX-12B

Калкулатор за Биро CASIO DX-12B

Калкулатор за Биро CASIO DX-12B високавалитетен и долготраен. Има голем број на функции и е идеален за канцелариска употреба.

– голем екран со 12 бројки

– LCD дисплеј

– соларно напојување / батерија

– автоматско исклучување