Back To Top Button

ПАПКА СО КОПЧЕ – Lion King – Disney

ПАПКА СО КОПЧЕ – Lion King- Disney

 

Папка со Копче – Кралот Лав. Копчето спречува листовите да испаднат од папката, а материјалот од кој е направена ги заштитува од вода.

Материјал: ПП

Формат: А4

Пакување: 1/12