Back To Top Button

Палета за Бои

50 ден

Палета за Бои

 

Палета за Бои направена од ПВЦ материјал. Со помош на палетата,може да се создадат уникатни нијанси и тонови, со што се овозможува да изрази креативноста и да постигнат посакувани резултати.

 

Шифра: SC138