Back To Top Button

ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – ТРИАНГУЛАР

13 ден

ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА ХБ – ТРИАНГУЛАР

 

Дрвен молив со гума со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово бришење со гума без да остави дамки на хартијата. Телото на овој молив е во разни забавни бои што го прави интересен за сите деца.

Има триангулар облик за поудобно држење при пишување и цртање.

Шифра: СЦ009