Back To Top Button

ПАПКА СО 4 ПРСТЕНИ – ПВЦ

149 ден

ПАПКА СО 4 ПРСТЕНИ – ПВЦ

 

ПВЦ папка со 4 прстени за складирање на документи. Овозможува одлична заштита за вашите документи од вода и други надворешни влијанија.

 

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←

Шифра: 9000047