Back To Top Button

ХЕФТАЛИЦА 24/6 – HERLITZ PELIKAN

740 ден

ХЕФТАЛИЦА 24/6 – HERLITZ PELIKAN

 

ХЕФТАЛИЦА 24/6 – HERLITZ PELIKAN – хефталица со врвен квалитет и издржливост од германскиот производител Herlitz. Метална хефталица со ергономска гумирана дршка и модерен изглед. Идеална е за користење во канцеларија или во домашни услови.

Во кутијата доаѓа со едно пакетче хефт иглици.

Користи хефт иглици 24/6

Шифра: 09000463