Back To Top Button

ПАПКА СО 13 ПРЕГРАДИ – ПВЦ

215 ден

ПАПКА СО 13 ПРЕГРАДИ – ПВЦ

Димензии: 330 x 240 mm

Пластична папка за чување на документи со висок квалитет и модерен дизајн. Има 13 прегради за чување на поголем број на документи. Ги заштитува документите од влага и останати надворешни влијанија. Достапна во 2 бои.

 

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←

Шифра: OF220 / 74000556