Back To Top Button

ХЕФТАЛИЦА OFFISHOP – 20 ЛИСТА

159 ден

ХЕФТАЛИЦА ОФФИШОП – 20 ЛИСТА

 

ХЕФТАЛИЦАА ОФФИШОП – 20 ЛИСТА – рачна хефталица со висок квалитет. Има метално тело и е погодна за користење во канцеларија или дома.

Капацитет – 20 листа.

Шифра: OF240