Back To Top Button

БУШАЧ ПЕРФОРАТОР 25 ЛИСТА

БУШАЧ ПЕРФОРАТОР – 25 ЛИСТА

Висококвалитетни метални перфоратори со граничник за формати за лесна и брза употреба.

– метален
– 25 листови
– погоден за канцелариска и домашна употрба