Back To Top Button

ФОЛИЈА ЗА ПЛАСТИФИЦИРАЊЕ А4 125мик

1,120 ден

ФОЛИЈА ЗА ПЛАСТИФИЦИРАЊЕ А4 125мик – го штити испринтаниот документ од вода и прљавштини. Достапна во повеќе димензии и микронажи.

 

Погледнете ги сите фолии од нашата програма

Шифра: 90000113