Back To Top Button

ПАПКА СО ПАТЕНТ – А4 ПРОЅИРНА

16 ден

ПАПКА СО ПАТЕНТ – А4 ПРОЅИРНА

ПВЦ Папка за документи со патент. Предната страна е проѕирна, задната е во боја.

Достапна во 3 различни бои. А4 формат

 

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←

Шифра: OF340