Back To Top Button

Облачињата што не сакаа да плачат

450 ден

Облачињата што не сакаа да плачат

Број на страни: 40
Димензии210х210
Корица: тврда
 
Детските книги и сликовниците се забавни и поучни приказни полни со убави илустрации и претставуваат одлична забава и иделана можност за дружба помеѓу децата и родителите. Приказните во овие читанки ќе ја разбудат фантазијата и љубопитноста на секое дете кое со возбуда ќе сака да ги прераскажува повторно и повторно.

Краток опис:

ИОх, како скандал во училиштето за облаци!

Малите облачиња одбиваат да плачат!

Хи, хи, хи, протрчуваат по небото малечките облаци.

Ха, ха, ха, се бркаат насмеани со ветрот.

И така по цел ден и саноќ и ниту една капка, со денови!

 

Видете ја нашата понуда од сетови со попуст со клик тука !

Во нашата онлајн книжара можете да најдете боенки за деца, сликовници за деца, литература и книжевност за деца, како и останати едукативни забавни игри прилагодени за соодветната возраст кои на децата им помагаат да ги развиваат својата креативност и имагинација.