Back To Top Button
Попуст!

Сет 1 – Едукативни Вежбанки со Активности + Прибор

419 ден

СЕТ ОД ЕДУКАТИВНИ ВЕЖБАНКИ + ПРИБОР

МАТЕЈ И ЛУНА

ФорматА4
Корица: мека
Во сетот влегуваат: 2 вежбанки, 12 дрвени боички, молив, гума за бришење
Сликовниците со Активности Матеј и Луна  претставуваат најдобри вежбанки за мозокот на дечињата. Во оваа серија на сликовници има повеќе активности дизајнирани специјално за развивање на мозокот на дечињата.
Активностите кои ги содржи оваа вежбанка се: цртање, боење, пишување, броење, поврзување, сметање и уште многу други игри преку кои најмладите се забавуваат и истовремено учат.
Прибор кој ќе им биде потребен на дечињата за да можат да ги извршат сите активности е: дрвени боички, фломастери, моливчиња, гума, острилка.

Оваа сликовница ќе им помогне на дечињата во:

– развој на нивните моторичките вештини

– поттикнување логичко размислување

– поттикнување на фантазијата и креативноста

– зајакнување на самостојноста и самодовербата


 

КЛИК ТУКА за да ја видите и нашата понуда со сетови од боенки и сликовници со попуст  !

Во нашата онлајн книжара можете да најдете боенки за деца, сликовници за деца, литература и книжевност за деца, како и останати едукативни забавни игри прилагодени за соодветната возраст кои на децата им помагаат да ги развиваат својата креативност и имагинација.