Back To Top Button

НОЖИЦИ 21,5 cm

85 ден

НОЖИЦИ 21,5 cm

 

НОЖИЦИ 21,5 cm – сечиво направено од нерѓосувачки челик. Ергономска дршка за полесна употреба.

 

Шифра: 74001119