Back To Top Button

ПАПКА ПЕРФОРИРАНА 100 мик (Мат)

595 ден

ПАПКА ПЕРФОРИРАНА 100 мик

 

ПВЦ папки за уредно чување на документи и лесна прегледност. 100 парчиња во едно пакување.
Достапни во повеќе различни микронажи.

А4 Формат

→Погледнете ги и останатите папки и фолии од нашиот асортиман←

Шифра: 90000207