Back To Top Button

ХЕФТАЛИЦА МАЛА -15 ЛИСТА

ХЕФТАЛИЦА МАЛА – 15 ЛИСТА

 

ХЕФТАЛИЦА МАЛА – 15 ЛИСТА – мала, компактна хефталица за користење во канцеларија или дома. Хефта до 15 листа. Достапна во повеќе бои.