Back To Top Button

НОЖИЦИ 16 cm

55 ден

НОЖИЦИ 16 cm

 

НОЖИЦИ 16 cm – сечиво направено од нерѓосувачки челик. Ергономска дршка за полесна употреба.

 

Шифра: 74001118