Back To Top Button

ПЛУТАНА ТАБЛА 90×120

1,790 ден

ПЛУТАНА ТАБЛА 90×120 cm со дрвени рамки и држачи за ѕид. Закачете си потсетник за себе, некое известување за сите или оставете им некаква порака на колегите. Практична за канцелариска или домашна употреба. Лесно се монтира и веднаш е спремна за употреба.

Достапна е во повеќе димензи.

→Погледнете ги сите видови табли од нашата програма со клик тука←

Шифра: 90000160