Back To Top Button

ХЕФТАЛИЦА МАЛА КЛЕШТА OFFISHOP – 25 ЛИСТА

235 ден

ХЕФТАЛИЦА МАЛА КЛЕШТА OFFISHOP – 25 ЛИСТА

 

ХЕФТАЛИЦА МАЛА КЛЕШТА OFFISHOP – 25 ЛИСТА – мала рачна хефталица со капацитет до 25 листа. Има метално тело и е погодна за користење во канцеларија или дома.

Капацитет – 25 листа.

 

*доколку некоја боја која сте ја нарачале е недеостапна во моментот, како замена испратена ќе биде друга

Шифра: OF034