Back To Top Button

КОМПРИМИРАН ВОЗДУХ ЗА ЧИСТЕЊЕ – MEDIA RANGE

305 ден

КОМПРИМИРАН ВОЗДУХ ЗА ЧИСТЕЊЕ од германскиот производител MEDIA RANGE наменет за чистење на компјутери, тастатури, принтери, копири и други електронски уреди. Перфектен за отстранување прашина и прљафштина од тешко достапни места со помош на тенката цевка која доаѓа заедно со спрејот.

Пакување од 400 мл.

Шифра: 79000045 / MR724