Back To Top Button

МАУС БЕЗЖИЧЕН – MEDIA RANGE

МАУС ОПТИЧКИ – MEDIA RANGE

 

МАУС ОПТИЧКИ – MEDIA RANGE – безжичен маус со 5 копчиња. Брзо и лесно се конектира со секој компјутер и е спремен за употреба веднаш. Има УСБ приклучок и е компатабилен со секој оперативен систем. Идеален за канцелариска и домашна употреба.