Back To Top Button

Регистратор Самостоечки ШИРОК

РЕГИСТРАТОР САМОСТОЕЧКИ ШИРОК

 

Самостоечки регистратор со висок квалитет. Има метален механизам, изработен е од цврст картон и обложен со ПВЦ материјал што овозможува заштита од вода.

– А4 формат

– ширина 75 cm

– достапен во повеќе различни бои

 

→ Проверете ги и останатите регистратори од нашата понуда ←