Back To Top Button

МАРАМИЦИ ЗА МОНИТОР – MEDIA RANGE

290 ден

МАРАМИЦИ ЗА МОНИТОР од германскиот производител Media Range – ја отстрануваат нечистотијата, прашината и различните отпечатоци од екранот на вашиот монитор и останатите електронски уреди. Одлични за чистење на сензитивните површини на различни електорнски уреди како смартфони, компјутери, телевизори, принтери, копири и други слични уреди.

Пакување: 100 марамици за екран

→Видете ги останатите производи од Media Range со клик тука←

Шифра: 79000044 / MR720