Back To Top Button

МАГНЕТИ ЗА БЕЛА ТАБЛА

 

МАГНЕТИ ЗА БЕЛА ТАБЛА наменети за прикачување документи, белешки и слични материјали на металната површина на белата табла. Овие магнети обезбедуваат сигурно прилепување и лесно отстранување на материјалите од таблата, што ги прави идеални за училишта и канцеларии.