Back To Top Button

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО ЗА ШАЛТЕР СО ПОСТОЉЕ

30 ден

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО ЗА ШАЛТЕР СО ПОСТОЉЕ

 

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО ЗА ШАЛТЕР СО ПОСТОЉЕ. Можност за подесување на аголот на пенкалото.

Ова пенкало е идеално за банки, пошти и други компании кои нудат шалтерски услуги

Мина на пишување во плава боја.

Шифра: 90000060 / OF387