Back To Top Button

Џебен Калкулатор CASIO HL-820LV -BK-S-GH

340 ден

Џебен Калкулатор CASIO HL-820LV -BK-S-GH

 

Џебен Калкулатор CASIO HL-820LV -BK-S-GH високавалитетен и долготраен. Има дисплеј со 8 бројки и капак за затварање.

Шифра: 75000007