Back To Top Button

ЧАША ЗА СПОЈУВАЛКИ – МРЕЖА

55 ден

ЧАША ЗА СПОЈУВАЛКИ – МРЕЖА

Чаша за спојувалки изработена од квалитетна жица. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи на вашата работна маса.